Philip Scheltens bij Op1 over Alzheimer-medicijn: "Sommige patiënten al na een paar maanden schoon"

Philip Scheltens bij Op1 over Alzheimer-medicijn: "Sommige patiënten al na een paar maanden schoon"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Philip Scheltens bij <em>Op1</em> over Alzheimer-medicijn: &quot;Sommige patiënten al na een paar maanden schoon&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Philip Scheltens is hoogleraar neurologie en directeur bij het Alzheimercentrum Amsterdam. Dat centrum heeft als doel Alzheimer behandelbaar te maken door wetenschappelijk onderzoek. Voor Scheltens was het daarom vandaag een feestdag. De FDA keurde vandaag namelijk een nieuw medicijn goed tegen Alzheimer. Scheltens zegt hierover bij Op1: "Het bijzondere van dit medicijn is dat het de ziekte in de basis aanpakt en ook echt opruimt. Een aantal patiënten was na een paar maanden al schoon." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Philip Scheltens bij Op1 over Alzheimer-medicijn: "Sommige patiënten al na een paar maanden schoon"

Philip Scheltens is hoogleraar neurologie en directeur bij het Alzheimercentrum Amsterdam. Dat centrum heeft als doel Alzheimer behandelbaar te maken door wetenschappelijk onderzoek. Voor Scheltens was het daarom vandaag een feestdag. De FDA keurde vandaag namelijk een nieuw medicijn goed tegen Alzheimer. Scheltens zegt hierover bij Op1: "Het bijzondere van dit medicijn is dat het de ziekte in de basis aanpakt en ook echt opruimt. Een aantal patiënten was na een paar maanden al schoon."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Philip Scheltens bij Op1 over Alzheimer-medicijn: "Sommige patiënten al na een paar maanden schoon" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier