Op1 gemist? Sifan Hassan verbeterde het wereldrecord op de 10.000 meter

Op1 gemist? Sifan Hassan verbeterde het wereldrecord op de 10.000 meter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Sifan Hassan verbeterde het wereldrecord op de 10.000 meter Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sifan Hassan was vanavond te gast bij Op1. Ze verbeterde namelijk het wereldrecord op de 10.000 meter met ruim 10 seconden. Om haar te helpen bewoog er een blauw lampje mee, die ze voor moest blijven voor het wereldrecord. "Ik was gewoon bijna 29 rondjes met het lampje aan het praten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sifan Hassan verbeterde het wereldrecord op de 10.000 meter

Sifan Hassan was vanavond te gast bij Op1. Ze verbeterde namelijk het wereldrecord op de 10.000 meter met ruim 10 seconden. Om haar te helpen bewoog er een blauw lampje mee, die ze voor moest blijven voor het wereldrecord. "Ik was gewoon bijna 29 rondjes met het lampje aan het praten."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sifan Hassan verbeterde het wereldrecord op de 10.000 meter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV