Ruben Terlou in Op1: "Ik zag de macht van China groeien tijdens de coronapandemie"

Ruben Terlou in Op1: "Ik zag de macht van China groeien tijdens de coronapandemie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Ruben Terlou in <em>Op1</em>: &quot;Ik zag de macht van China groeien tijdens de coronapandemie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Volgens documentairemaker Ruben Terlou is de macht van China gegroeid tijdens de coronapandemie. Hoe dat precies komt, legde hij vanavond uit bij Op1. Hij vertelde: "China heeft zich willen opwerpen als redder in nood. Het land heeft enorm gebruik gemaakt van de pandemie door banden aan te halen met verschillende landen en medische hulp te bieden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ruben Terlou in Op1: "Ik zag de macht van China groeien tijdens de coronapandemie"

Volgens documentairemaker Ruben Terlou is de macht van China gegroeid tijdens de coronapandemie. Hoe dat precies komt, legde hij vanavond uit bij Op1. Hij vertelde: "China heeft zich willen opwerpen als redder in nood. Het land heeft enorm gebruik gemaakt van de pandemie door banden aan te halen met verschillende landen en medische hulp te bieden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ruben Terlou in Op1: "Ik zag de macht van China groeien tijdens de coronapandemie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV