Humberto gemist? Kim en Michiel trouwden na ontmoeting op EK in 2004

Humberto gemist? Kim en Michiel trouwden na ontmoeting op EK in 2004

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Humberto Tan ontving maandagavond een aantal Oranjesupporters in de studio om alvast vooruit te blikken op het komende EK. Kim en Michiel behoorden tot de aanwezigen en zij vertelden hun bijzondere liefdesverhaal. Voor Kim was het namelijk liefde op het eerste gezicht toen ze Michiel zag bij het EK in 2004 - maar hij had nog een vriendin. Inmiddels zijn ze echter gelukkig getrouwd en hebben ze twee zoontjes.

<em>Humberto</em> gemist? Kim en Michiel trouwden na ontmoeting op EK in 2004 Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van maandag terugkijken bij Gids.tv. Humberto Tan ontving maandagavond een aantal Oranjesupporters in de studio om alvast vooruit te blikken op het komende EK. Kim en Michiel behoorden tot de aanwezigen en zij vertelden hun bijzondere liefdesverhaal. Voor Kim was het namelijk liefde op het eerste gezicht toen ze Michiel zag bij het EK in 2004 - maar hij had nog een vriendin. Inmiddels zijn ze echter gelukkig getrouwd en hebben ze twee zoontjes. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Kim en Michiel trouwden na ontmoeting op EK in 2004

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Kim en Michiel trouwden na ontmoeting op EK in 2004 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier