Gordon en Gerard Joling zijn terug als Bert en Ernie: "De reuma zit in m'n onderkin"

Gordon en Gerard Joling zijn terug als Bert en Ernie: "De reuma zit in m'n onderkin"

Comedy Central voegt weer een nieuwe episode toe aan de Bert & Ernie-filmpjes met hoofdrollen voor Gordon en Gerard Joling. Het levert opnieuw hilarische taferelen op, met enkele bijzondere uitspraken: "De reuma zit in m'n onderkin."

Lees verder onder de video.

<em>Gordon</em> en <em>Gerard Joling</em> zijn terug als Bert en Ernie: &quot;De reuma zit in m'n onderkin&quot; Comedy Central voegt weer een nieuwe episode toe aan de Bert & Ernie-filmpjes met hoofdrollen voor Gordon en Gerard Joling. Het levert opnieuw hilarische taferelen op, met enkele bijzondere uitspraken: "De reuma zit in m'n onderkin." Lees verder onder de video. Klagen en nog eens klagenDe mensen die Joling & Gordon over de vloer nog kennen, weten dat vooral Gordon niets liever doet dan klagen en nog eens klagen. Dat is in deze video niet anders: de nachtrust was verschrikkelijk, wat de reuma veroorzaakte, en Joling moet het flink ontgelden. Zoals we dat van hem kennen ondergaat hij het allemaal gierend. Bekijk de video van Comedy Central hierboven. Bekijk ook Zien: Mark Rutte en Sigrid Kaag duiken naakt de tent in op Formation Island Bekijk deze video » Koningsdag: Willem-Alexander en Máxima doen mee aan Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video » Maarten van Rossem kijkt naar Songfestival in hilarische video: "Dit is gruwelijk" Bekijk deze video »
Humor :
Gordon en Gerard Joling zijn terug als Bert en Ernie: "De reuma zit in m'n onderkin"

Klagen en nog eens klagen
De mensen die Joling & Gordon over de vloer nog kennen, weten dat vooral Gordon niets liever doet dan klagen en nog eens klagen. Dat is in deze video niet anders: de nachtrust was verschrikkelijk, wat de reuma veroorzaakte, en Joling moet het flink ontgelden. Zoals we dat van hem kennen ondergaat hij het allemaal gierend.

Bekijk de video van Comedy Central hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon en Gerard Joling zijn terug als Bert en Ernie: "De reuma zit in m'n onderkin" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV