Kijk LIVE: persconferentie Europol over undercoveractie versleutelde telefoons

Kijk LIVE: persconferentie Europol over undercoveractie versleutelde telefoons

De politie blijkt de afgelopen maanden wereldwijd criminelen te hebben gevolgd en afgeluisterd, via versleutelde crypto-telefoons die zij zelf aan de criminelen verkochten. De actie heeft in Australië en Nieuw-Zeeland al tot honderden arrestaties geleid en ook de Nederlandse politie deed mee. Om 10 uur geeft Europol, samen met de FBI, een persconferentie, die je hieronder LIVE kunt volgen.

Kijk LIVE: persconferentie <em>Europol</em> over undercoveractie versleutelde telefoons De politie blijkt de afgelopen maanden wereldwijd criminelen te hebben gevolgd en afgeluisterd, via versleutelde crypto-telefoons die zij zelf aan de criminelen verkochten. De actie heeft in Australië en Nieuw-Zeeland al tot honderden arrestaties geleid en ook de Nederlandse politie deed mee. Om 10 uur geeft Europol, samen met de FBI, een persconferentie, die je hieronder LIVE kunt volgen. Bekijk ook Video: undercoveractie politie met crypto-telefoons drama voor criminelen Bekijk deze video » Video: invallen undercoveractie crypto-telefoons gefilmd Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: persconferentie Europol over undercoveractie versleutelde telefoons


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: persconferentie Europol over undercoveractie versleutelde telefoons of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier