Video: undercoveractie politie met crypto-telefoons drama voor criminelen

Video: undercoveractie politie met crypto-telefoons drama voor criminelen

Groot succes voor de internationale politie: "Een aantal criminele kopstukken hebben hun hoofd gestoot aan een maandenlange spectaculaire undercoveractie. Ze kochten crypto-telefoons en dachten dat die niet te kraken zouden zijn. Maar wat ze niet wisten was dat er een speciaal rechercheteam achter die telefoons zat." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland, waarin ook misdaadjournalist Mick van Wely zijn licht laat schijnen over de actie, hieronder.

Video: undercoveractie politie met <em>crypto-telefoons</em> drama voor criminelen Groot succes voor de internationale politie: "Een aantal criminele kopstukken hebben hun hoofd gestoot aan een maandenlange spectaculaire undercoveractie. Ze kochten crypto-telefoons en dachten dat die niet te kraken zouden zijn. Maar wat ze niet wisten was dat er een speciaal rechercheteam achter die telefoons zat." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland, waarin ook misdaadjournalist Mick van Wely zijn licht laat schijnen over de actie, hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE: persconferentie Europol over undercoveractie versleutelde telefoons Bekijk deze video » Video: invallen undercoveractie crypto-telefoons gefilmd Bekijk deze video »
TV :
Video: undercoveractie politie met crypto-telefoons drama voor criminelen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: undercoveractie politie met crypto-telefoons drama voor criminelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV