Lang Leve de Liefde: Parastoe en Daryl over borsten- en penismaat

Lang Leve de Liefde: Parastoe en Daryl over borsten- en penismaat

Daryl wil eigenlijk wel weten wat de cupmaat van zijn date Parastoe is en hij besluit het haar gewoon te vragen. Zij zet hem vervolgens zelf aan het denken: "Schat zelf, je hebt het toch gezien in de hottub?"

Parastoe draait rollen om
Een echt antwoord krijgt hij niet en vervolgens draait Parastoe de rollen om: "Wat voor maat heb jij dan?" Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: Parastoe en Daryl over <em>borsten- en penismaat</em> Daryl wil eigenlijk wel weten wat de cupmaat van zijn date Parastoe is en hij besluit het haar gewoon te vragen. Zij zet hem vervolgens zelf aan het denken: "Schat zelf, je hebt het toch gezien in de hottub?" Parastoe draait rollen omEen echt antwoord krijgt hij niet en vervolgens draait Parastoe de rollen om: "Wat voor maat heb jij dan?" Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Daryl wil Parastoe wel in lingerie zien Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Parastoe hoort dat Daryl al een kind heeft Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Parastoe en Daryl over borsten- en penismaat

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Parastoe en Daryl over borsten- en penismaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier