Laatste aflevering BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk in tranen (video)

Laatste aflevering BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk in tranen (video)

Isa Hoes, Monic Hendrickx, Olcay Gulsen en Richard Groenendijk lopen in het programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden mee in het ziekenhuis. In de laatste uitzending van dinsdag 8 juni zien we dat Richard erg emotioneel wordt.

Bijzonder
Richard Groenendijk helpt tijdens de zorg van een erg zieke dame. "Zo jong. Ik vind haar wel echt heel bijzonder." Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis -fragment met Richard Groenendijk hieronder.

Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Laatste aflevering <em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: <em>Richard Groenendijk</em> in tranen (video) Isa Hoes, Monic Hendrickx, Olcay Gulsen en Richard Groenendijk lopen in het programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden mee in het ziekenhuis. In de laatste uitzending van dinsdag 8 juni zien we dat Richard erg emotioneel wordt. BijzonderRichard Groenendijk helpt tijdens de zorg van een erg zieke dame. "Zo jong. Ik vind haar wel echt heel bijzonder." Bekijk het BN'ers in het ziekenhuis -fragment met Richard Groenendijk hieronder. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis gemist? Richard Groenendijk morst urine op verpleegster Bekijk deze video » Video: Olcay Gulsen moet bijna overgeven van hersenoperatie Bekijk deze video »
TV :
Laatste aflevering BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk in tranen (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk in tranen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier