Zien: Martine van Os over nieuw seizoen We zijn er Bijna: vanaf 10 augustus te zien

Zien: Martine van Os over nieuw seizoen We zijn er Bijna: vanaf 10 augustus te zien

Martine van Os is afwezig tijdens de laatste week van Tijd voor MAX en ze legt in de video hieronder zelf uit waarom. Martine vertelt dat ze bezig is voor het reisprogramma We zijn er Bijna: "Ik ben hier op de camping. Veel plezier daar in de studio. Vanaf 10 augustus kan iedereen meegenieten!"

Bekijk hieronder de Tijd voor MAX-beelden met Martine van Os over We zijn er Bijna. Vanaf 10 augustus is het reisprogramma te zien bij NPO 1.

Zien: <em>Martine van Os</em> over nieuw seizoen <em>We zijn er Bijna</em>: vanaf 10 augustus te zien Martine van Os is afwezig tijdens de laatste week van Tijd voor MAX en ze legt in de video hieronder zelf uit waarom. Martine vertelt dat ze bezig is voor het reisprogramma We zijn er Bijna: "Ik ben hier op de camping. Veel plezier daar in de studio. Vanaf 10 augustus kan iedereen meegenieten!" Bekijk hieronder de Tijd voor MAX-beelden met Martine van Os over We zijn er Bijna. Vanaf 10 augustus is het reisprogramma te zien bij NPO 1. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma gemist? Brigitte Kaandorp zingt 'Zomer in Scheveningen' Bekijk deze video » Bekijk optreden Tim Knol - Wandering Heart bij Tijd voor MAX Bekijk deze video »
TV :
Zien: Martine van Os over nieuw seizoen We zijn er Bijna: vanaf 10 augustus te zien


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Martine van Os over nieuw seizoen We zijn er Bijna: vanaf 10 augustus te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier