Bijzondere beelden in EenVandaag: dementerenden maken ritje in nagemaakte trein

Bijzondere beelden in EenVandaag: dementerenden maken ritje in nagemaakte trein

Alzheimer Nederland is een bijzonder initiatief gestart. Mensen met dementie kunnen namelijk een ritje maken in een nagemaakte treinwagon, inclusief een uitzicht op voorbijrazend landschap vanuit het raam. Samen met een dierbare kunnen dan - voor zover dat nog mogelijk is - herinneringen worden opgehaald.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder.

EenVandaag is elke dag om 18.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.

Bijzondere beelden in <em>EenVandaag</em>: dementerenden maken ritje in nagemaakte trein Alzheimer Nederland is een bijzonder initiatief gestart. Mensen met dementie kunnen namelijk een ritje maken in een nagemaakte treinwagon, inclusief een uitzicht op voorbijrazend landschap vanuit het raam. Samen met een dierbare kunnen dan - voor zover dat nog mogelijk is - herinneringen worden opgehaald. Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder. EenVandaag is elke dag om 18.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Philip Scheltens bij Op1 over Alzheimer-medicijn: "Sommige patiënten al na een paar maanden schoon" Bekijk deze video » Op1 gemist? Jetske is drager van het Alzheimer-gen: "Er is voor het eerst hoop door medicijn" Bekijk deze video »
TV :
Bijzondere beelden in EenVandaag: dementerenden maken ritje in nagemaakte trein


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden in EenVandaag: dementerenden maken ritje in nagemaakte trein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV