Zien: Omstander slaat Franse president Emmanuel Macron in gezicht

Zien: Omstander slaat Franse president Emmanuel Macron in gezicht

De Franse president Emmanuel Macron is tijdens zijn bezoek aan het zuidwesten van Frankrijk hard in zijn gezicht geslagen. Zijn belager stond net als tientallen andere omstanders achter dranghekken, maar tijdens het handenschudden ging het fout. Op de beelden is te zien hoe de omstander een klap vol op het gezicht van Macron geeft.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Omstander <em>slaat</em> Franse president <em>Emmanuel Macron</em> in gezicht De Franse president Emmanuel Macron is tijdens zijn bezoek aan het zuidwesten van Frankrijk hard in zijn gezicht geslagen. Zijn belager stond net als tientallen andere omstanders achter dranghekken, maar tijdens het handenschudden ging het fout. Op de beelden is te zien hoe de omstander een klap vol op het gezicht van Macron geeft. Tekst gaat verder onder de video. Rondreis MacronDe aanwezige beveiligers reageren adequaat en trekken Macron meteen weg uit de menigte, vervolgens wordt de desbetreffende omstander tegen de grond aan gewerkt. Emmanuel Macron is momenteel bezig met een rondreis door Frankrijk, de komende tijd zal de president nog tientallen plekken bezoeken. Bekijk de beelden van Le Parisien hierboven. Bekijk ook Turkse president Erdogan beledigt Macron, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: tientallen mensen protesteren tegen Emmanuel Macron in Israël Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Omstander slaat Franse president Emmanuel Macron in gezicht

Rondreis Macron
De aanwezige beveiligers reageren adequaat en trekken Macron meteen weg uit de menigte, vervolgens wordt de desbetreffende omstander tegen de grond aan gewerkt. Emmanuel Macron is momenteel bezig met een rondreis door Frankrijk, de komende tijd zal de president nog tientallen plekken bezoeken.

Bekijk de beelden van Le Parisien hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV