Video: John van den Heuvel vertelt bij RTL Boulevard over cryptocriminelen

Video: John van den Heuvel vertelt bij RTL Boulevard over cryptocriminelen

Opnieuw dachten duizenden criminelen in het geheim met elkaar te kunnen chatten over drugs, moord en doodslag. Maar niets bleek minder waar te zijn, dankzij een internationale samenwerking keek een wereldwijd politiekorps mee met de chats. Dat is nog niet alles, diezelfde politie bracht namelijk de telefoons aan de criminele man, met als resultaat een gigantische boevenvangst. John van den Heuvel vertelt bij RTL Boulevard dat we kunnen spreken van een 'mega-operatie'.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>John van den Heuvel</em> vertelt bij <em>RTL Boulevard</em> over cryptocriminelen Opnieuw dachten duizenden criminelen in het geheim met elkaar te kunnen chatten over drugs, moord en doodslag. Maar niets bleek minder waar te zijn, dankzij een internationale samenwerking keek een wereldwijd politiekorps mee met de chats. Dat is nog niet alles, diezelfde politie bracht namelijk de telefoons aan de criminele man, met als resultaat een gigantische boevenvangst. John van den Heuvel vertelt bij RTL Boulevard dat we kunnen spreken van een 'mega-operatie'. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: John van den Heuvel vertelt bij RTL Boulevard over cryptocriminelen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: John van den Heuvel vertelt bij RTL Boulevard over cryptocriminelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier