Video: Nielson openhartig over emotioneel jaar: "Heb als een zombie in m'n hokje gezeten"

Video: Nielson openhartig over emotioneel jaar: "Heb als een zombie in m'n hokje gezeten"

Het afgelopen jaar was een pittige periode voor Nielson. Nadat hij eerst zijn opa verloor, moest hij kort daarna afscheid nemen van zijn neef waarmee hij een goede band had. Hij heeft al dit verdriet in zes nieuwe nummers gestopt.

Video: <em>Nielson</em> openhartig over <em>emotioneel</em> jaar: &quot;Heb als een zombie in m'n hokje gezeten&quot; Het afgelopen jaar was een pittige periode voor Nielson. Nadat hij eerst zijn opa verloor, moest hij kort daarna afscheid nemen van zijn neef waarmee hij een goede band had. Hij heeft al dit verdriet in zes nieuwe nummers gestopt. Emotioneel jaar"Veel drank, ik heb als een zombie in m'n hokje gezeten", aldus Nielson over het verloop van afgelopen jaar. Zes nieuwe nummers heeft de zanger uitgebracht op de EP 'Grijs'. Nathan zit in elk liedje, maar in een nummer zit ook een voice memo van zijn overleden neef: "Ik vond het een mooi liedje, maar het kon over iedereen gaan, dat wilde ik dus niet, het gaat over Nathan", aldus Nielson. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Nielson openhartig over emotioneel jaar: "Heb als een zombie in m'n hokje gezeten"

Emotioneel jaar
"Veel drank, ik heb als een zombie in m'n hokje gezeten", aldus Nielson over het verloop van afgelopen jaar. Zes nieuwe nummers heeft de zanger uitgebracht op de EP 'Grijs'. Nathan zit in elk liedje, maar in een nummer zit ook een voice memo van zijn overleden neef: "Ik vond het een mooi liedje, maar het kon over iedereen gaan, dat wilde ik dus niet, het gaat over Nathan", aldus Nielson.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nielson openhartig over emotioneel jaar: "Heb als een zombie in m'n hokje gezeten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier