Vanavond in Op1: duizenden criminelen trappen in geheime undercoveroperatie

Vanavond in Op1: duizenden criminelen trappen in geheime undercoveroperatie

Duizenden criminelen trappen in geheime undercoveroperatie, Jannine van den Berg is te gast bij Op1 en geeft uitleg over de operatie. Daarnaast zijn Sandra Timmerman en Hans Heijnen te gast over de documentaire De Gert & Hermien Story en wordt er gepraat over de veranderingen binnen de Tweede Kamer met Menno de Bruyne, Wouke van Scherrenburg en Thomas van Groningen.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: duizenden criminelen trappen in geheime <em>undercoveroperatie</em> Duizenden criminelen trappen in geheime undercoveroperatie, Jannine van den Berg is te gast bij Op1 en geeft uitleg over de operatie. Daarnaast zijn Sandra Timmerman en Hans Heijnen te gast over de documentaire De Gert & Hermien Story en wordt er gepraat over de veranderingen binnen de Tweede Kamer met Menno de Bruyne, Wouke van Scherrenburg en Thomas van Groningen. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Jetske is drager van het Alzheimer-gen: "Er is voor het eerst hoop door medicijn" Bekijk deze video » Op1 gemist? Sifan Hassan verbeterde het wereldrecord op de 10.000 meter Bekijk deze video » Ruben Terlou in Op1: "Ik zag de macht van China groeien tijdens de coronapandemie" Bekijk deze video » Op1: Niels Littooij speelt zijn nieuwe nummer Grijs over zijn overleden neef Bekijk deze video »
Kijktip :
Vanavond in Op1: duizenden criminelen trappen in geheime undercoveroperatie


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: duizenden criminelen trappen in geheime undercoveroperatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV