Femke Halsema in College Tour over De Telegraaf: "Als ze interview willen, ben ik druk"

Femke Halsema in College Tour over De Telegraaf: "Als ze interview willen, ben ik druk"

De relatie tussen De Telegraaf en Femke Halsema is niet al te best omdat een aantal journalisten haar zoon 'gekrenkt' hebben reageert de burgemeester. Ze heeft echter nog wel een boodschap voor het nieuwsblad.

Femke Halsema in <em>College Tour</em> over <em>De Telegraaf</em>: &quot;Als ze interview willen, ben ik druk&quot; De relatie tussen De Telegraaf en Femke Halsema is niet al te best omdat een aantal journalisten haar zoon 'gekrenkt' hebben reageert de burgemeester. Ze heeft echter nog wel een boodschap voor het nieuwsblad. Te drukAls het aankomt op het verdere verloop tussen de twee, reageert de burgemeester van Amsterdam: "Weet je, daar ben ik gewoon volstrekt professioneel in." Daarnaast staat Halsema ook echt wel open voor een interview, althans: "Nou, het kan zijn dat ik dan een beetje druk ben." Bekijk het fragment uit College Tour hierboven.College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Femke Halsema in College Tour over De Telegraaf: "Als ze interview willen, ben ik druk"

Te druk
Als het aankomt op het verdere verloop tussen de twee, reageert de burgemeester van Amsterdam: "Weet je, daar ben ik gewoon volstrekt professioneel in." Daarnaast staat Halsema ook echt wel open voor een interview, althans: "Nou, het kan zijn dat ik dan een beetje druk ben."

Bekijk het fragment uit College Tour hierboven.College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Femke Halsema in College Tour over De Telegraaf: "Als ze interview willen, ben ik druk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier