College tour: Femke Halsema over feit dat ze als 'elitair' wordt gezien

College tour: Femke Halsema over feit dat ze als 'elitair' wordt gezien

Een oud-woordvoerder van Femke Halsema heeft vaak tegen haar gezegd dat ze het publiek niet hoeft te overtuigen van haar intelligentie, maar wel van haar vriendelijkheid. Halsema wordt vaak als elitair gezien. "In de publieke sfeer, moet je leren leven met jezelf. Als ik als elitair wordt gezien, dan is dat wat het is", aldus de burgemeester van Amsterdam.

Bekijk het fragment uit College Tour hieronder.

<em>College tour</em>: Femke Halsema over feit dat ze als <em>'elitair'</em> wordt gezien Een oud-woordvoerder van Femke Halsema heeft vaak tegen haar gezegd dat ze het publiek niet hoeft te overtuigen van haar intelligentie, maar wel van haar vriendelijkheid. Halsema wordt vaak als elitair gezien. "In de publieke sfeer, moet je leren leven met jezelf. Als ik als elitair wordt gezien, dan is dat wat het is", aldus de burgemeester van Amsterdam. Bekijk het fragment uit College Tour hieronder. College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College tour: Femke Halsema over feit dat ze als 'elitair' wordt gezien

College Tour is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op College tour: Femke Halsema over feit dat ze als 'elitair' wordt gezien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier