Opsporing Verzocht: dappere buurman rent inbreker achterna in Apeldoorn

Opsporing Verzocht: dappere buurman rent inbreker achterna in Apeldoorn

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 8 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 8 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: dappere buurman rent inbreker achterna in <em>Apeldoorn</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 8 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 8 juni terugkijken. Tijdens deze inbraak in Apeldoorn op 21 november, blijkt maar weer hoeveel buren voor je kunnen betekenen. Een man woonachtig aan de Socratesstraat wilde boodschappen afzetten bij zijn buurvrouw, maar stond plots in oog in oog met een inbreker. De dappere man besloot achter de inbreker aan te gaan. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: dappere buurman rent inbreker achterna in Apeldoorn

Tijdens deze inbraak in Apeldoorn op 21 november, blijkt maar weer hoeveel buren voor je kunnen betekenen. Een man woonachtig aan de Socratesstraat wilde boodschappen afzetten bij zijn buurvrouw, maar stond plots in oog in oog met een inbreker. De dappere man besloot achter de inbreker aan te gaan.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: dappere buurman rent inbreker achterna in Apeldoorn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier