Finale Snackmasters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Snackmasters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Snackmasters gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na weken van zwoegen en zweten, waarbij het nabootsen van beroemde, traditionele snacks soms lastiger bleek dan gedacht, staat op dinsdag 8 juni de grote finale van Snackmasters op het programma. Welke topchef gaat er vandoor met de overwinning? Hartig en zoetDe acht chefkoks kregen de afgelopen weken tal van opdrachten voorgeschoteld, die draaiden om het zo goed mogelijk nabootsen van traditionele snacks. Van de hartige en zoete snacks weten we allemaal hoe ze smaken, maar welke ingrediënten bevatten ze en hoe worden ze bereid? Miljuschka Witzenhausen beoordeelt samen met de originele makers van de snacks de resultaten en samen bepalen ze wie er doorgaan naar de volgende ronde. FinalistenMartijn Krabbé mocht aan het eind van elke aflevering onthullen welke chef-koks door mochten naar de volgende week. De afgelopen tijd vielen er al zes chef-koks af en nu zijn er nog twee finalisten over: Ron Blaauw en Dennis Huwaë. Zij binden nog één keer de strijd met elkaar aan in de strijd om de titel van Snackmaster van 2021. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de eerste beelden: finale Snackmasters 2021 Bekijk deze video »
Uitzending :
Finale Snackmasters gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na weken van zwoegen en zweten, waarbij het nabootsen van beroemde, traditionele snacks soms lastiger bleek dan gedacht, staat op dinsdag 8 juni de grote finale van Snackmasters op het programma. Welke topchef gaat er vandoor met de overwinning?

Hartig en zoet
De acht chefkoks kregen de afgelopen weken tal van opdrachten voorgeschoteld, die draaiden om het zo goed mogelijk nabootsen van traditionele snacks. Van de hartige en zoete snacks weten we allemaal hoe ze smaken, maar welke ingrediënten bevatten ze en hoe worden ze bereid? Miljuschka Witzenhausen beoordeelt samen met de originele makers van de snacks de resultaten en samen bepalen ze wie er doorgaan naar de volgende ronde.

Finalisten
Martijn Krabbé mocht aan het eind van elke aflevering onthullen welke chef-koks door mochten naar de volgende week. De afgelopen tijd vielen er al zes chef-koks af en nu zijn er nog twee finalisten over: Ron Blaauw en Dennis Huwaë. Zij binden nog één keer de strijd met elkaar aan in de strijd om de titel van Snackmaster van 2021.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Snackmasters

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale Snackmasters gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier