Slotaflevering BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Olcay Gulsen moet bijna overgeven van hersenoperatie Bekijk deze video » Laatste aflevering BN'ers in het ziekenhuis: Richard Groenendijk in tranen (video) Bekijk deze video » Monic Hendrickx over mooie momenten in BN'ers in het ziekenhuis (video) Bekijk deze video » Isa Hoes helpt tijdens bloeddruk meten in BN'ers in het ziekenhuis (video) Bekijk deze video » Vanavond is de laatste aflevering van 'BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden', waarin vier BN'ers een tijdje als stagiaires in het ziekenhuis werken. EvaluerenHet is tijd om het werk te evalueren, maar tegelijkertijd wordt er nog even hard gewerkt. HersenoperatieOlcay Gulsen is op de valreep getuige van een hersenoperatie, terwijl de patiënt wakker is en Monic Hendricx ziet hoe een slagader er van binnen eruit ziet. TranenRichard Groenendijk kan zijn tranen niet bedwingen bij het afscheid nemen en ook Isa Hoes vindt het maar niks dat haar stage is afgelopen. Richard Groenendijk heeft het moeilijk aan het bed van zieke vrouw (BN'ers in het ziekenhuis) Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Isa Hoes bewondert babydokter: "Echt vakkennis" Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Richard Groenendijk morst urine op verpleegster Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van 'BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden', waarin vier BN'ers een tijdje als stagiaires in het ziekenhuis werken.

Evalueren
Het is tijd om het werk te evalueren, maar tegelijkertijd wordt er nog even hard gewerkt.

Hersenoperatie
Olcay Gulsen is op de valreep getuige van een hersenoperatie, terwijl de patiënt wakker is en Monic Hendricx ziet hoe een slagader er van binnen eruit ziet.

Tranen
Richard Groenendijk kan zijn tranen niet bedwingen bij het afscheid nemen en ook Isa Hoes vindt het maar niks dat haar stage is afgelopen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier