Iedereen Had Het Erover over Herman Brood gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Iedereen Had Het Erover over Herman Brood gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Iedereen Had Het Erover over Herman Brood gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bart Chabot bespreekt schrijnende beelden van Herman Brood in Iedereen had het erover Bekijk deze video » Art Rooijakkers blikt deze week terug op het roemruchte leven rock-'n-rolllegende Herman Brood. SprongTwintig jaar geleden maakte Brood met een sprong van het Amsterdamse Hilton-hotel een einde aan zijn leven. Bart ChabotArt haalt bijzondere herinneringen op met weduwe Xandra en dochter Lola Brood en met vriend Bart Chabot en gitarist Dany Lademacher. CharismaHilton-directeur Roberto Payer vertelt dat niemand van de wereldsterren die hij ontmoet heeft in zijn werk kan tippen aan het charisma van Herman Brood. Bekijk hilarische hit Jules Deelder en Herman Brood: Oh Kut Bekijk deze video » Holly Brood is niet van de drugs: ‘Toen ik jonger was weleens een pilletje’ (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Iedereen Had Het Erover over Herman Brood gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Art Rooijakkers blikt deze week terug op het roemruchte leven rock-'n-rolllegende Herman Brood.

Sprong
Twintig jaar geleden maakte Brood met een sprong van het Amsterdamse Hilton-hotel een einde aan zijn leven.

Bart Chabot
Art haalt bijzondere herinneringen op met weduwe Xandra en dochter Lola Brood en met vriend Bart Chabot en gitarist Dany Lademacher.

Charisma
Hilton-directeur Roberto Payer vertelt dat niemand van de wereldsterren die hij ontmoet heeft in zijn werk kan tippen aan het charisma van Herman Brood.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Iedereen had het erover

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Iedereen Had Het Erover over Herman Brood gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier