De Bauers: Bestemming Onbekend in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bauers: Bestemming Onbekend in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bauers: Bestemming Onbekend in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Frans Bauer is bang tijdens koeien melken op Texel (Bestemming Onbekend) Bekijk deze video » Woensdag in Bestemming Onbekend: Frans knijpt neus dicht van de stank Bekijk deze video » Frans Bauer vindt het stinken op Texel: "Wat een stank!" (De Bauers: Bestemming Onbekend) Bekijk deze video » Zien: Frans Bauer staat doodsangsten uit tijdens bezoek aan koeien op Texel Bekijk deze video » Deze week gaan Frans en Mariska Bauer naar twee bestemmingen in ons eigen land. BedevaartsoordMet de camper belanden ze eerst in het Noord-Hollandse Heiloo. Hier ligt het grootste Bedevaartsoord van Nederland: Onze Lieve Vrouw ter Nood. WonderenEr zijn hier verschillende wonderen gebeurd en daardoor trekt deze plek jaarlijks duizenden bezoekers. BoerenDaarna rijden ze door naar Texel waar ze kennismaken met boeren Heiko en Ilona en hun kinderen. De Bauers worden aan het werk gezet en leren wat het boerenbestaan precies inhoudt. Over dit programmaDe Bauers reizen iedere week af naar een voor hen volledig onbekende bestemming. Vol humor en optimisme gaan Frans en Mariska de nieuwe avonturen aan en dompelen ze zich onder in unieke levensstijlen, met verschillende levens- en/of geloofsovertuigingen, en vallen van de ene in de andere verbazing. Mariska Bauer wordt misselijk van Frans: "M'n ontbijt komt naar boven" (video) Bekijk deze video » Bestemming Onbekend: Frans Bauer emotioneel om zweverige drumsessie Bekijk deze video »
Uitzending :
De Bauers: Bestemming Onbekend in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week gaan Frans en Mariska Bauer naar twee bestemmingen in ons eigen land.

Bedevaartsoord
Met de camper belanden ze eerst in het Noord-Hollandse Heiloo. Hier ligt het grootste Bedevaartsoord van Nederland: Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Wonderen
Er zijn hier verschillende wonderen gebeurd en daardoor trekt deze plek jaarlijks duizenden bezoekers.

Boeren
Daarna rijden ze door naar Texel waar ze kennismaken met boeren Heiko en Ilona en hun kinderen. De Bauers worden aan het werk gezet en leren wat het boerenbestaan precies inhoudt.

Over dit programma
De Bauers reizen iedere week af naar een voor hen volledig onbekende bestemming. Vol humor en optimisme gaan Frans en Mariska de nieuwe avonturen aan en dompelen ze zich onder in unieke levensstijlen, met verschillende levens- en/of geloofsovertuigingen, en vallen van de ene in de andere verbazing.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Bauers: bestemming onbekend

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Bauers: Bestemming Onbekend in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier