Humberto gemist? Wopke Hoekstra ontkent lijntje Sywert van Lienden naar CDA-top

Humberto gemist? Wopke Hoekstra ontkent lijntje Sywert van Lienden naar CDA-top

Ook in politiek Den Haag blijft de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden met de overheid het gesprek van de dag. Jaïr Ferwerda wilde van CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra weten of Van Lienden wellicht een lijntje heeft naar de top van de partij, om zo zakelijke deals te kunnen sluiten. Dat ontkent Hoekstra stellig.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van dinsdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Wopke Hoekstra ontkent lijntje <em>Sywert van Lienden</em> naar CDA-top Ook in politiek Den Haag blijft de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden met de overheid het gesprek van de dag. Jaïr Ferwerda wilde van CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra weten of Van Lienden wellicht een lijntje heeft naar de top van de partij, om zo zakelijke deals te kunnen sluiten. Dat ontkent Hoekstra stellig. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van dinsdag terugkijken bij Gids.tv. CircusUiteraard sluit het CDA nu de gelederen, maar andere partijen kijken vol verbazing naar de hele affaire. Volgens Caroline van der Plas (BBB) is de Tweede Kamer het enige circus in Nederland dat momenteel geopend is. Tunahan Kuzu (DENK) en Peter Kwint (SP) plaatsen vraagtekens bij de schimmige deal; zij verwachten juist wél een lijntje tussen Van Lienden en de CDA-top. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Wopke Hoekstra ontkent lijntje Sywert van Lienden naar CDA-top

Circus
Uiteraard sluit het CDA nu de gelederen, maar andere partijen kijken vol verbazing naar de hele affaire. Volgens Caroline van der Plas (BBB) is de Tweede Kamer het enige circus in Nederland dat momenteel geopend is. Tunahan Kuzu (DENK) en Peter Kwint (SP) plaatsen vraagtekens bij de schimmige deal; zij verwachten juist wél een lijntje tussen Van Lienden en de CDA-top.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Wopke Hoekstra ontkent lijntje Sywert van Lienden naar CDA-top of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV