Heftig: Marije Knevel kan Sywert van Lienden niet meer aan

Heftig: Marije Knevel kan Sywert van Lienden niet meer aan

Marije Knevel, adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl, kan Sywert van Lienden niet meer aan, zo bleek dinsdagavond tijdens de uitzending van Shownieuws, toen de journaliste los ging op de gevallen opiniemaker: "Hij heeft fout op fout op fout gemaakt."

'Boetekleed aantrekken'
Knevel heeft wel een tip voor hem, of hij daar nou op zit te wachten of niet: "Gewoon eerlijk zijn, boetekleed aantrekken en niet van je afschuiven. Als ik hem hoor praten.....ik kan het niet aan!" Het betreffende fragment vind je in de uitzending van Shownieuws hieronder, na 28min15.

Heftig: Marije Knevel kan <em>Sywert van Lienden</em> niet meer aan Marije Knevel, adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl, kan Sywert van Lienden niet meer aan, zo bleek dinsdagavond tijdens de uitzending van Shownieuws, toen de journaliste los ging op de gevallen opiniemaker: "Hij heeft fout op fout op fout gemaakt." 'Boetekleed aantrekken'Knevel heeft wel een tip voor hem, of hij daar nou op zit te wachten of niet: "Gewoon eerlijk zijn, boetekleed aantrekken en niet van je afschuiven. Als ik hem hoor praten.....ik kan het niet aan!" Het betreffende fragment vind je in de uitzending van Shownieuws hieronder, na 28min15. Bekijk ook Wie is de Mol!?: bekijk spleetogen-incident Marije Knevel Bekijk deze video »
TV :
Heftig: Marije Knevel kan Sywert van Lienden niet meer aanJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Marije Knevel kan Sywert van Lienden niet meer aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier