Evert Santegoeds: "Roxeanne Hazes is in kamp van Monique blijven hangen" (video)

Evert Santegoeds: "Roxeanne Hazes is in kamp van Monique blijven hangen" (video)

Evert Santegoeds is woensdag weer naar Hilversum gereden, om het laatste shownieuws met Frank Dane en zijn luisteraars te delen. Wat gebeurt er allemaal in sterrenland? "De verhoudingen binnen de Hazes-familie veranderen met de dag. Wie eerst nog niet met elkaar sprak die zit nu bij een ander op de koffie en wie nog wel met elkaar omging doet dat nu niet meer. Het laatste nieuws is dat Nathalie, de onbekende 48-jarige dochter van André Hazes, en Roxeanne elkaar hebben ontmoet, voor het eerst sinds de crematie in 2004."

Relatie André en Roxeanne?
En hoe zit het eigenlijk met de relatie tussen André Hazes jr. en zijn zus? "De verhouding is wat onduidelijk. Ze hebben niet dagelijks contact maar wel contact. Rox is een beetje blijven hangen in het kamp van Monique en dat wordt haar niet allemaal in dank afgenomen", aldus Santegoeds. Bekijk de video van Radio 538 hieronder.

Evert Santegoeds: &quot;<em>Roxeanne Hazes</em> is in kamp van Monique blijven hangen&quot; (video) Evert Santegoeds is woensdag weer naar Hilversum gereden, om het laatste shownieuws met Frank Dane en zijn luisteraars te delen. Wat gebeurt er allemaal in sterrenland? "De verhoudingen binnen de Hazes-familie veranderen met de dag. Wie eerst nog niet met elkaar sprak die zit nu bij een ander op de koffie en wie nog wel met elkaar omging doet dat nu niet meer. Het laatste nieuws is dat Nathalie, de onbekende 48-jarige dochter van André Hazes, en Roxeanne elkaar hebben ontmoet, voor het eerst sinds de crematie in 2004." Relatie André en Roxeanne?En hoe zit het eigenlijk met de relatie tussen André Hazes jr. en zijn zus? "De verhouding is wat onduidelijk. Ze hebben niet dagelijks contact maar wel contact. Rox is een beetje blijven hangen in het kamp van Monique en dat wordt haar niet allemaal in dank afgenomen", aldus Santegoeds. Bekijk de video van Radio 538 hieronder. Bekijk ook André Hazes vertelt bij Humberto over moeilijke start met Sarah: "Wanneer is het goed?" Bekijk deze video » RTL Boulevard: André Hazes reageert op haatcolumns Angela de Jong Bekijk deze video » Shownieuws: "Lil' Kleine schijnt legendarisch gierig te zijn" Bekijk deze video »
Show :
Evert Santegoeds: "Roxeanne Hazes is in kamp van Monique blijven hangen" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds: "Roxeanne Hazes is in kamp van Monique blijven hangen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier