Video: hoe werkt Poparazzi?

Video: hoe werkt Poparazzi?

Poparazzi is momenteel de meest gedownloade app in de Apple Store. Maar wat is het precies en is het een aanrader? "Het is een app waar je geen selfies in mag maken, je mag de foto's niet bewerken en niet croppen. Je nodigt je vrienden uit en die gaan foto's van jou maken", vertelt journaliste Marije Knevel.

Aanrader?
Word je blij van zo'n app? "Ja, ik word er blij van dat nu die kentering er is, dat het niet meer om het perfecte gaat", aldus Knevel. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: hoe werkt <em>Poparazzi</em>? Poparazzi is momenteel de meest gedownloade app in de Apple Store. Maar wat is het precies en is het een aanrader? "Het is een app waar je geen selfies in mag maken, je mag de foto's niet bewerken en niet croppen. Je nodigt je vrienden uit en die gaan foto's van jou maken", vertelt journaliste Marije Knevel. Aanrader?Word je blij van zo'n app? "Ja, ik word er blij van dat nu die kentering er is, dat het niet meer om het perfecte gaat", aldus Knevel. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.
TV :
Video: hoe werkt Poparazzi?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: hoe werkt Poparazzi? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier