Videoclip: Frank Lammers - Frank de Boer (EK 2021)

Videoclip: Frank Lammers - Frank de Boer (EK 2021)

Ook Frank Lammers doet zijn best om, naast onder andere André Hazes en Snollebollekes, Nederland oranje te laten kleuren en in de feeststemming te laten komen met een EK-lied. Dat doet de acteur niet onverdienstelijk want zijn nummer Frank de Boer, een ode aan de bondscoach, staat momenteel op nummer-1 in de iTunes top 40. Bekijk de videoclip hieronder of bekijk een overzicht van alle Oranjehits van het EK 2021.

Videoclip: Frank Lammers - <em>Frank de Boer</em> (EK 2021) Ook Frank Lammers doet zijn best om, naast onder andere André Hazes en Snollebollekes, Nederland oranje te laten kleuren en in de feeststemming te laten komen met een EK-lied. Dat doet de acteur niet onverdienstelijk want zijn nummer Frank de Boer, een ode aan de bondscoach, staat momenteel op nummer-1 in de iTunes top 40. Bekijk de videoclip hieronder of bekijk een overzicht van alle Oranjehits van het EK 2021. Bekijk ook Videoclip: André Hazes - Wij Zijn Oranje (EK 2021) Bekijk deze video »
Muziek :
Videoclip: Frank Lammers - Frank de Boer (EK 2021)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Videoclip: Frank Lammers - Frank de Boer (EK 2021) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier