EK Hockey: Nederlandse mannen verslaan Wales met 6-0 en zijn groepswinnaar

EK Hockey: Nederlandse mannen verslaan Wales met 6-0 en zijn groepswinnaar

<em>EK Hockey</em>: Nederlandse mannen verslaan Wales met 6-0 en zijn groepswinnaar Dinsdagavond speelden de Nederlandse hockeymannen de laatste groepswedstrijd op het EK Hockey tegen Wales. Er was een overwinning met een verschil van zes treffers nodig om de nummer 1-positie in de groep te pakken, en precies dát gebeurde. Wales werd met 6-0 naar de slachtbank geleid. In de halve finale speelt Nederland tegen Europees- en wereldkampioen België. Bekijk de samenvatting van Nederland - Wales hierboven. Bekijk ook Samenvatting EK hockey: Nederland (vrouwen) winnen van Ierland (4-0) Bekijk deze video » Samenvatting EK hockey: Nederland (mannen) geven overwinning tegen Duitsland uit handen Bekijk deze video »
Sport :
EK Hockey: Nederlandse mannen verslaan Wales met 6-0 en zijn groepswinnaar

Dinsdagavond speelden de Nederlandse hockeymannen de laatste groepswedstrijd op het EK Hockey tegen Wales. Er was een overwinning met een verschil van zes treffers nodig om de nummer 1-positie in de groep te pakken, en precies dát gebeurde. Wales werd met 6-0 naar de slachtbank geleid. In de halve finale speelt Nederland tegen Europees- en wereldkampioen België.

Bekijk de samenvatting van Nederland - Wales hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EK Hockey: Nederlandse mannen verslaan Wales met 6-0 en zijn groepswinnaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier