John van den Heuvel geeft update over zaak-Quincy Promes: "Slachtoffer heeft PTSS"

John van den Heuvel geeft update over zaak-Quincy Promes: "Slachtoffer heeft PTSS"

Met het EK voetbal voor de deur besloot John van den Heuvel contact te zoeken met de neef van Quincy Promes, die vorig jaar in zijn knie werd gestoken door de oud-Ajacied. "Hij strompelde de trap op, kan nog steeds zijn knie niet strekken en heeft PTSS. Het is wel een heftig verhaal, ja."

Lees verder onder de video.

<em>John van den Heuvel</em> geeft update over zaak-<em>Quincy Promes</em>: &quot;Slachtoffer heeft PTSS&quot; Met het EK voetbal voor de deur besloot John van den Heuvel contact te zoeken met de neef van Quincy Promes, die vorig jaar in zijn knie werd gestoken door de oud-Ajacied. "Hij strompelde de trap op, kan nog steeds zijn knie niet strekken en heeft PTSS. Het is wel een heftig verhaal, ja." Lees verder onder de video. SelfieHet slachtoffer sprak uitgebreid met Van den Heuvel over die fatale avond. Voor het steekincident, waarvan Promes nog steeds verdacht wordt, ging het er gezellig aan toe op het feestje. Het tweetal stond zelfs glunderend op een selfie, die het slachtoffer ook liet zien aan de misdaadjournalist. Daarna sloeg de vlam echter in de pan en ging het helemaal mis. Bekijk het gesprek met John van den Heuvel over de zaak-Quincy Promes hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Drie ooggetuigen bevestigen betrokkenheid Quincy Promes bij steekpartij Bekijk deze video » Peter R. de Vries bij Beau over Quincy Promes in EK-selectie: "Hij staat er niet goed voor" Bekijk deze video »
Voetbal :
John van den Heuvel geeft update over zaak-Quincy Promes: "Slachtoffer heeft PTSS"

Selfie
Het slachtoffer sprak uitgebreid met Van den Heuvel over die fatale avond. Voor het steekincident, waarvan Promes nog steeds verdacht wordt, ging het er gezellig aan toe op het feestje. Het tweetal stond zelfs glunderend op een selfie, die het slachtoffer ook liet zien aan de misdaadjournalist. Daarna sloeg de vlam echter in de pan en ging het helemaal mis.

Bekijk het gesprek met John van den Heuvel over de zaak-Quincy Promes hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel geeft update over zaak-Quincy Promes: "Slachtoffer heeft PTSS" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier