Zien: Frans Bauer staat doodsangsten uit tijdens bezoek aan koeien op Texel

Zien: Frans Bauer staat doodsangsten uit tijdens bezoek aan koeien op Texel

In de aflevering van vanavond (9 juni) gaan de Bauers naar Texel. Frans en Mariska Bauer gaan daar koeien melken maar Frans is geen fan: "Ik vind dat eng", zegt hij in dit fragment van De Bauers: Bestemming Onbekend.

Zenuwachtig
Ook houdt Frans niet van de stank op het eiland. Het lijkt erop dat Frans het bezoekje aan Texel niet het leukste bezoek vond tijdens de opnames voor dit programma. In de video hieronder zien we opnieuw een bange Frans: "Nu maak je me zenuwachtig", zegt hij. Bekijk het fragment met Frans en de koeien hieronder.

De Bauers: bestemming onbekend is elke woensdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Frans Bauer</em> staat doodsangsten uit tijdens bezoek aan koeien op <em>Texel</em> In de aflevering van vanavond (9 juni) gaan de Bauers naar Texel. Frans en Mariska Bauer gaan daar koeien melken maar Frans is geen fan: "Ik vind dat eng", zegt hij in dit fragment van De Bauers: Bestemming Onbekend. ZenuwachtigOok houdt Frans niet van de stank op het eiland. Het lijkt erop dat Frans het bezoekje aan Texel niet het leukste bezoek vond tijdens de opnames voor dit programma. In de video hieronder zien we opnieuw een bange Frans: "Nu maak je me zenuwachtig", zegt hij. Bekijk het fragment met Frans en de koeien hieronder. De Bauers: bestemming onbekend is elke woensdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans Bauer is bang tijdens koeien melken op Texel (Bestemming Onbekend) Bekijk deze video » Frans Bauer vindt het stinken op Texel: "Wat een stank!" (De Bauers: Bestemming Onbekend) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frans Bauer staat doodsangsten uit tijdens bezoek aan koeien op Texel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier