Bekijk de trailer: filmtrilogie Fear Street vanaf 2 juli op Netflix

Bekijk de trailer: filmtrilogie Fear Street vanaf 2 juli op Netflix

Deze filmtrilogie is gebaseerd op de horrorboekenserie van R.L. Stine en volgt een paar tieners die in 1994 ontdekken dat er zich verschillende angstaanjagende gebeurtenissen hebben afgespeeld in hun stad. Zij zijn mogelijk de volgende slachtoffers. Deze horror trilogie kent drie delen, een heeft zich afgespeeld in 1994, de tweede in 1978 en de derde in 1666. De drie verschillende films komen uit op 2, 9 en 16 juli.

Bekijk de trailer van Fear Street hieronder.

Bekijk de trailer: filmtrilogie <em>Fear Street</em> vanaf 2 juli op Netflix Deze filmtrilogie is gebaseerd op de horrorboekenserie van R.L. Stine en volgt een paar tieners die in 1994 ontdekken dat er zich verschillende angstaanjagende gebeurtenissen hebben afgespeeld in hun stad. Zij zijn mogelijk de volgende slachtoffers. Deze horror trilogie kent drie delen, een heeft zich afgespeeld in 1994, de tweede in 1978 en de derde in 1666. De drie verschillende films komen uit op 2, 9 en 16 juli. Bekijk de trailer van Fear Street hieronder. Bekijk ook Bekijk de officiële trailer: Sex/Life vanaf 25 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer Outer Banks 2: 30 juli op Netflix te zien Bekijk deze video » Bekijk de trailer: tweede seizoen Dogs 7 juli op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Bekijk de trailer: filmtrilogie Fear Street vanaf 2 juli op Netflix


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer: filmtrilogie Fear Street vanaf 2 juli op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier