Hart van Nederland: jeugdbeschermers kampen met te hoge werkdruk en vertrekken

Hart van Nederland: jeugdbeschermers kampen met te hoge werkdruk en vertrekken

Jeugdbeschermers hebben te maken met een hoge werkdruk. De regels werden de afgelopen jaren strenger en dat terwijl er steeds meer kinderen bij kwamen om te begeleiden. Dat heeft ertoe geleid dat Marcel Elzerman stopte als gezinsvoogd: "Je had geen tijd om in contact te zijn met het kind, de ouders en het gezin."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: jeugdbeschermers kampen met te hoge <em>werkdruk</em> en vertrekken Jeugdbeschermers hebben te maken met een hoge werkdruk. De regels werden de afgelopen jaren strenger en dat terwijl er steeds meer kinderen bij kwamen om te begeleiden. Dat heeft ertoe geleid dat Marcel Elzerman stopte als gezinsvoogd: "Je had geen tijd om in contact te zijn met het kind, de ouders en het gezin." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Koningin Máxima in gesprek met leraren over gestresste studenten vanwege corona Bekijk deze video » Beau gemist? Zihni Özdil over werkdruk de Kamer: "Waarom hebben we niet meer Kamerleden?" Bekijk deze video » Wouter de Winther relativeert burn-outs Tweede Kamer in Beau: "Wel meer beroepen met stress" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: jeugdbeschermers kampen met te hoge werkdruk en vertrekken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier