Peter R. de Vries in confrontatie met Maxim Hartman: "In de studio heb je altijd een grote bek"

Peter R. de Vries in confrontatie met Maxim Hartman: "In de studio heb je altijd een grote bek"

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn klaar voor een zomer lang sport en vertellen over het nieuwe programma wat binnenkort van start gaat in aanloop naar het EK. Johan Derksen wil echter niet door Maxim Hartman geïnterviewd worden, Peter R. de Vries vindt het maar raar dat Hartman zich zo snel gewonnen geeft.

Peter R. de Vries in confrontatie met <em>Maxim Hartman</em>: &quot;In de studio heb je altijd een grote bek&quot; Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn klaar voor een zomer lang sport en vertellen over het nieuwe programma wat binnenkort van start gaat in aanloop naar het EK. Johan Derksen wil echter niet door Maxim Hartman geïnterviewd worden, Peter R. de Vries vindt het maar raar dat Hartman zich zo snel gewonnen geeft. Grote bekPeter R. de Vries vond Hartman er maar bedremmeld bijstaan. "In de studio heb je altijd een grote bek", aldus de misdaadjournalist. Hartman is het daar echter niet mee eens en gaat de confrontatie aan: "Nu ga je zelf een Johan Derkje bij mij doen, alsof ik een trucje heb." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De Oranjezomer is van 10 juni t/m 11 juli dagelijks om 20.00 uur en direct na het EK-duel van die avond rond ca. 22.55 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Direct na afloop kun je alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.
TV :
Peter R. de Vries in confrontatie met Maxim Hartman: "In de studio heb je altijd een grote bek"

Grote bek
Peter R. de Vries vond Hartman er maar bedremmeld bijstaan. "In de studio heb je altijd een grote bek", aldus de misdaadjournalist. Hartman is het daar echter niet mee eens en gaat de confrontatie aan: "Nu ga je zelf een Johan Derkje bij mij doen, alsof ik een trucje heb."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De Oranjezomer is van 10 juni t/m 11 juli dagelijks om 20.00 uur en direct na het EK-duel van die avond rond ca. 22.55 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Direct na afloop kun je alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries in confrontatie met Maxim Hartman: "In de studio heb je altijd een grote bek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier