Zien: zo staat geblondeerd haar bij o.a. Peter R. de Vries en Luuk Ikink

Zien: zo staat geblondeerd haar bij o.a. Peter R. de Vries en Luuk Ikink

Geblondeerd haar, het is helemaal hip op het moment. Bekend Nederland gooide er ook al flink wat blondeermiddel doorheen. Zo kregen Douwe Bob en Ruud de Wild een nieuwe identiteit en zien we steeds meer 'blondjes' voorbijkomen in het straatbeeld. Het wordt dus tijd dat de mannen van RTL Boulevard eraan gaan geloven, eerst nog even door middel van photoshop dan. Peter R. de Vries, Luuk Ikink en Maxim Hartman moesten het ontgelden.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: zo staat geblondeerd haar bij o.a. <em>Peter R. de Vries</em> en Luuk Ikink Geblondeerd haar, het is helemaal hip op het moment. Bekend Nederland gooide er ook al flink wat blondeermiddel doorheen. Zo kregen Douwe Bob en Ruud de Wild een nieuwe identiteit en zien we steeds meer 'blondjes' voorbijkomen in het straatbeeld. Het wordt dus tijd dat de mannen van RTL Boulevard eraan gaan geloven, eerst nog even door middel van photoshop dan. Peter R. de Vries, Luuk Ikink en Maxim Hartman moesten het ontgelden. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: zo staat geblondeerd haar bij o.a. Peter R. de Vries en Luuk Ikink


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: zo staat geblondeerd haar bij o.a. Peter R. de Vries en Luuk Ikink of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier