Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over de gevaren van de Indiase corona-variant

Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over de gevaren van de Indiase corona-variant

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juni terugkijken bij Gids.tv.

In het Verenigd Koninkrijk stijgt de paniek over de Indiase variant van het coronavirus de pan uit, veel mensen raken ondanks hun vaccin toch besmet met het virus en dat veroorzaakt onrust. Viroloog Ab Osterhaus vertelt bij Op1 alles over de gevaren van de Indiase corona-variant.

Tekst gaat verder onder de video.

Viroloog <em>Ab Osterhaus</em> in <em>Op1</em> over de gevaren van de <em>Indiase</em> corona-variant Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juni terugkijken bij Gids.tv. In het Verenigd Koninkrijk stijgt de paniek over de Indiase variant van het coronavirus de pan uit, veel mensen raken ondanks hun vaccin toch besmet met het virus en dat veroorzaakt onrust. Viroloog Ab Osterhaus vertelt bij Op1 alles over de gevaren van de Indiase corona-variant. Tekst gaat verder onder de video. ZorgelijkIn het Verenigd Koninkrijk raken dagelijks enorm veel mensen besmet met de nieuwe Indiase variant van het coronavirus. Viroloog Ab Osterhaus noemt dit 'wonderlijk', aangezien een groot deel van de Britse bevolking al gevaccineerd is tegen het coronavirus: “Het is best wel zorgelijk. Ik denk dat we even goed moeten uitkijken dat we de vaccinatie echt doorzetten en dat alle jonge mensen ook gevaccineerd worden.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over de gevaren van de Indiase corona-variant

Zorgelijk
In het Verenigd Koninkrijk raken dagelijks enorm veel mensen besmet met de nieuwe Indiase variant van het coronavirus. Viroloog Ab Osterhaus noemt dit 'wonderlijk', aangezien een groot deel van de Britse bevolking al gevaccineerd is tegen het coronavirus: “Het is best wel zorgelijk. Ik denk dat we even goed moeten uitkijken dat we de vaccinatie echt doorzetten en dat alle jonge mensen ook gevaccineerd worden.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over de gevaren van de Indiase corona-variant of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier