D66-Kamerlid Paternotte pleit in Op1 voor terugkeer vliegverbod hoge risicolanden

D66-Kamerlid Paternotte pleit in Op1 voor terugkeer vliegverbod hoge risicolanden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

D66-Kamerlid <em>Paternotte</em> pleit in <em>Op1</em> voor terugkeer <em>vliegverbod</em> hoge risicolanden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. D66-Kamerlid Jan Paternotte is groot voorstander van een vliegverbod voor hoge risicolanden zoals India. Het is volgens Paternotte belangrijk om te weten dat we met het vaccineren goed op stoom zijn, maar we zijn er nog niet. Om te zorgen dat de besmettingscijfers in Nederland laag blijven moeten we volgens Paternotte proberen zo’n veel besmettelijkere variant echt af te remmen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
D66-Kamerlid Paternotte pleit in Op1 voor terugkeer vliegverbod hoge risicolanden

D66-Kamerlid Jan Paternotte is groot voorstander van een vliegverbod voor hoge risicolanden zoals India. Het is volgens Paternotte belangrijk om te weten dat we met het vaccineren goed op stoom zijn, maar we zijn er nog niet. Om te zorgen dat de besmettingscijfers in Nederland laag blijven moeten we volgens Paternotte proberen zo’n veel besmettelijkere variant echt af te remmen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op D66-Kamerlid Paternotte pleit in Op1 voor terugkeer vliegverbod hoge risicolanden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier