Op1 gemist? Documentaire “Jij bent van mij” laat zien hoe stalker levens kapotmaakt

Op1 gemist? Documentaire “Jij bent van mij” laat zien hoe stalker levens kapotmaakt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Documentaire “Jij bent van mij” laat zien hoe <em>stalker</em> levens kapotmaakt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de ingrijpende documentaire Jij bent van mij krijgt de kijker een inzicht in hoe stalkers het leven van hun slachtoffers kapot kunnen maken. Eén van de slachtoffers is Daniëlle Nijhuis, zij is werkzaam voor AstroTV en ontving in een krappe vier maanden tijd meer dan vijfhonderd e-mails van haar stalker. Het ging zelfs zo ver dat de stalker haar ging opzoeken tijdens het werk. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Documentaire “Jij bent van mij” laat zien hoe stalker levens kapotmaakt

In de ingrijpende documentaire Jij bent van mij krijgt de kijker een inzicht in hoe stalkers het leven van hun slachtoffers kapot kunnen maken. Eén van de slachtoffers is Daniëlle Nijhuis, zij is werkzaam voor AstroTV en ontving in een krappe vier maanden tijd meer dan vijfhonderd e-mails van haar stalker. Het ging zelfs zo ver dat de stalker haar ging opzoeken tijdens het werk.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Documentaire “Jij bent van mij” laat zien hoe stalker levens kapotmaakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier