Humberto gemist? Aanleiding steekpartij Quincy Promes nog steeds niet duidelijk

Humberto gemist? Aanleiding steekpartij Quincy Promes nog steeds niet duidelijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

Vorig jaar juli zou Oranje-international Quincy Promes op een familiefeest in Abcoude zijn neef hebben neergestoken met een mes. De aanleiding van de steekpartij is volgens het slachtoffer en zijn advocaat, Yehudi Moszkowicz, nog steeds niet duidelijk. Bij Humberto deelt Moszkowicz zijn verhaal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em> gemist? Aanleiding steekpartij <em>Quincy Promes</em> nog steeds niet duidelijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van woensdag terugkijken bij Gids.tv. Vorig jaar juli zou Oranje-international Quincy Promes op een familiefeest in Abcoude zijn neef hebben neergestoken met een mes. De aanleiding van de steekpartij is volgens het slachtoffer en zijn advocaat, Yehudi Moszkowicz, nog steeds niet duidelijk. Bij Humberto deelt Moszkowicz zijn verhaal. Tekst gaat verder onder de video. Verhaal slachtofferHet slachtoffer heeft zichzelf een week na het incident gemeld bij het kantoor van advocaat Yehudi Moszkowicz. Het slachtoffer wilde in eerste instantie geen aangifte gaan doen omdat hij enorm trots was op zijn neef Quincy Promes. Helaas is de voetballer nooit met een reële oplossing gekomen, daarom is er later toch nog aangifte gedaan tegen Promes. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Aanleiding steekpartij Quincy Promes nog steeds niet duidelijk

Verhaal slachtoffer
Het slachtoffer heeft zichzelf een week na het incident gemeld bij het kantoor van advocaat Yehudi Moszkowicz. Het slachtoffer wilde in eerste instantie geen aangifte gaan doen omdat hij enorm trots was op zijn neef Quincy Promes. Helaas is de voetballer nooit met een reële oplossing gekomen, daarom is er later toch nog aangifte gedaan tegen Promes.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Aanleiding steekpartij Quincy Promes nog steeds niet duidelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier