Op1 gemist? Dit zijn de mooiste Oranje herinneringen door de jaren heen

Op1 gemist? Dit zijn de mooiste Oranje herinneringen door de jaren heen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Dit zijn de mooiste <em>Oranje</em> <em>herinneringen</em> door de jaren heen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Henry Schut en Sjoerd van Ramshorst zitten bij Op1 aan tafel om te praten over hun mooiste Oranje herinneringen op het Europees Kampioenschap. Sjoerd vertelt dat hij het EK2008 het mooiste toernooi vond: “Toen werd gewoon het beste voetbal gespeeld.” Nederland nam het tijdens het EK2008 op tegen Frankrijk, vooral het commentaar zal ons nog lang bijblijven: “Sneijderrr, c’est passé voor de Fransen!” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit zijn de mooiste Oranje herinneringen door de jaren heen

Henry Schut en Sjoerd van Ramshorst zitten bij Op1 aan tafel om te praten over hun mooiste Oranje herinneringen op het Europees Kampioenschap. Sjoerd vertelt dat hij het EK2008 het mooiste toernooi vond: “Toen werd gewoon het beste voetbal gespeeld.” Nederland nam het tijdens het EK2008 op tegen Frankrijk, vooral het commentaar zal ons nog lang bijblijven: “Sneijderrr, c’est passé voor de Fransen!”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit zijn de mooiste Oranje herinneringen door de jaren heen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV