Junioreditie I Can See Your Voice met Silver Metz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Junioreditie I Can See Your Voice met Silver Metz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Junioreditie I Can See Your Voice met Silver Metz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Carlo Boszhard filmt achter de schermen voor laatste aflevering I Can See Your Voice Bekijk deze video » Hilarisch: Kindster Rens imiteert Martien Meiland Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Carlo Boszhard geeft rondleiding achter de schermen Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Joey laat jury schrikken met oorverdovend geschreeuw Bekijk deze video » De laatste aflevering van dit seizoen van I Can See Your Voice is een speciale junioreditie met zeven kinderen tussen de 10 en 15 jaar op het podium. SilverDe 13-jarige zanger Silver Metz, die in 2019 The Voice Kids won, is de gastartiest die zal moeten raden wie van de zeven echt kan zingen en wie iedereen compleet voor de gek houdt. PanelOok in deze aflevering helpen de bekende panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley een handje mee. RondesIn verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met Silver Metz. Slappe lachEn dan is het maar de vraag of het een waanzinnig duet wordt of één met de slappe lach, omdat de kandidaat nog nooit zuiver heeft gezongen. I Can See Your Voice: Jim Bakkum bloednerveus: ''Sta hier peentjes te zweten'' Bekijk deze video » Marieke Elsinga in I Can See Your Voice: ''Ik doe nooit meer mee als ik het nu fout heb'' Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Berget Lewis dolblij met fantastisch duet Bekijk deze video »
Uitzending :
Junioreditie I Can See Your Voice met Silver Metz gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De laatste aflevering van dit seizoen van I Can See Your Voice is een speciale junioreditie met zeven kinderen tussen de 10 en 15 jaar op het podium.

Silver
De 13-jarige zanger Silver Metz, die in 2019 The Voice Kids won, is de gastartiest die zal moeten raden wie van de zeven echt kan zingen en wie iedereen compleet voor de gek houdt.

Panel
Ook in deze aflevering helpen de bekende panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley een handje mee.

Rondes
In verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met Silver Metz.

Slappe lach
En dan is het maar de vraag of het een waanzinnig duet wordt of één met de slappe lach, omdat de kandidaat nog nooit zuiver heeft gezongen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van I Can See Your Voice

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Junioreditie I Can See Your Voice met Silver Metz gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier