Slotaflevering A Perfect Planet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering A Perfect Planet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering A Perfect Planet gemist? Bekijk hier de hele uitzending De laatste aflevering van de Britse natuurdocumentaireserie A Perfect Planet gaat over onszelf, over de mens. AfhankelijkOns moderne leven is nagenoeg op alle vlakken volledig afhankelijk van energie die wordt gewonnen uit fossiele brandstoffen. EffectBij de verbranding daarvan komen grote hoeveelheden CO2 vrij, waardoor wij in feite hetzelfde effect op de aarde hebben als een supervulkaan: de mensheid stoot CO2 uit in een tempo dat nog hoger ligt dan tijdens de prehistorische mega-uitbarstingen die in het verleden bijna al het leven op aarde wegvaagden. VulkanenWereldwijd stoot de mens nu honderd keer meer CO2 uit dan alle vulkanen op aarde bij elkaar. LuckyTV: uitspraak Shell zorgt voor heftige reacties: "Laat me los, laat me los!" Bekijk deze video » Op1 gemist? ''Eerste keer dat rechter bedrijf dwingt tot CO2 vermindering'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Slotaflevering A Perfect Planet gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De laatste aflevering van de Britse natuurdocumentaireserie A Perfect Planet gaat over onszelf, over de mens.

Afhankelijk
Ons moderne leven is nagenoeg op alle vlakken volledig afhankelijk van energie die wordt gewonnen uit fossiele brandstoffen.

Effect
Bij de verbranding daarvan komen grote hoeveelheden CO2 vrij, waardoor wij in feite hetzelfde effect op de aarde hebben als een supervulkaan: de mensheid stoot CO2 uit in een tempo dat nog hoger ligt dan tijdens de prehistorische mega-uitbarstingen die in het verleden bijna al het leven op aarde wegvaagden.

Vulkanen
Wereldwijd stoot de mens nu honderd keer meer CO2 uit dan alle vulkanen op aarde bij elkaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van A Perfect Planet

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering A Perfect Planet gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier