Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeydames verpletteren Schotland met 10-0

Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeydames verpletteren Schotland met 10-0

De Nederlandse hockeydames hebben hun uitstekende start op het EK hockey woensdagavond een daverend vervolg gegeven tegen Schotland. Na overwinningen op Ierland (4-0) en Spanje (7-1) werden de Schotten naar de slachtbank geleid: 10-0.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>EK hockey</em>: Nederlandse hockeydames verpletteren Schotland met 10-0 De Nederlandse hockeydames hebben hun uitstekende start op het EK hockey woensdagavond een daverend vervolg gegeven tegen Schotland. Na overwinningen op Ierland (4-0) en Spanje (7-1) werden de Schotten naar de slachtbank geleid: 10-0. Lees verder onder de video. GroepswinnaarDoor de tienklapper zijn de Nederlandse dames op overtuigende wijze groepswinnaar geworden, met een doelsaldo van 21 voor en slechts één tegen. Het maakt de hockeysters tot de grote favoriet op het EK in eigen land. Op vrijdag 11 juni staat de halve finale tegen België op het programma. Bekijk de samenvatting van Nederland - Schotland hierboven. Bekijk ook Samenvatting EK hockey: Nederland (mannen) geven overwinning tegen Duitsland uit handen Bekijk deze video » EK Hockey: Nederlandse mannen verslaan Wales met 6-0 en zijn groepswinnaar Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeydames verpletteren Schotland met 10-0

Groepswinnaar
Door de tienklapper zijn de Nederlandse dames op overtuigende wijze groepswinnaar geworden, met een doelsaldo van 21 voor en slechts één tegen. Het maakt de hockeysters tot de grote favoriet op het EK in eigen land. Op vrijdag 11 juni staat de halve finale tegen België op het programma.

Bekijk de samenvatting van Nederland - Schotland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting EK hockey: Nederlandse hockeydames verpletteren Schotland met 10-0 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier