Jack van Gelder bij Humberto over zaak-Quincy Promes: "Geeft toch onrust"

Jack van Gelder bij Humberto over zaak-Quincy Promes: "Geeft toch onrust"

Het steekincident waar Oranje-international Quincy Promes vorig jaar juli bij betrokken zou zijn geweest is weer volop in het nieuws nu het slachtoffer, zijn neef, eenmalig zijn verhaal heeft gedaan aan John van den Heuvel. Jack van Gelder vindt het onverstandig dat Promes mee is naar het EK: "Het geeft toch onrust."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jack van Gelder</em> bij <em>Humberto</em> over zaak-Quincy Promes: &quot;Geeft toch onrust&quot; Het steekincident waar Oranje-international Quincy Promes vorig jaar juli bij betrokken zou zijn geweest is weer volop in het nieuws nu het slachtoffer, zijn neef, eenmalig zijn verhaal heeft gedaan aan John van den Heuvel. Jack van Gelder vindt het onverstandig dat Promes mee is naar het EK: "Het geeft toch onrust." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van woensdag terugkijken bij Gids.tv. Voorlopige hechtenisHet slachtoffer heeft aangegeven dat hij voor het EK een besluit wil over de mogelijke strafvervolging van Promes. Zijn advocaat zit ook aan tafel bij Humberto en volgens hem zit elke Nederlander die verdacht wordt van een dergelijke strafbaar feit in voorlopige hechtenis. "Ik hou er serieus rekening mee dat men het EK niet wil schaden," aldus de advocaat. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto gemist? Aanleiding steekpartij Quincy Promes nog steeds niet duidelijk Bekijk deze video » Humberto gemist? Peter Pannekoek vertelt over bizarre poster voor Oudejaarsconference Bekijk deze video » Humberto gemist? Atleet Churandy Martina: "Andere Olympische Spelen dan normaal" Bekijk deze video »
Talkshow :
Jack van Gelder bij Humberto over zaak-Quincy Promes: "Geeft toch onrust"

Voorlopige hechtenis
Het slachtoffer heeft aangegeven dat hij voor het EK een besluit wil over de mogelijke strafvervolging van Promes. Zijn advocaat zit ook aan tafel bij Humberto en volgens hem zit elke Nederlander die verdacht wordt van een dergelijke strafbaar feit in voorlopige hechtenis. "Ik hou er serieus rekening mee dat men het EK niet wil schaden," aldus de advocaat.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jack van Gelder bij Humberto over zaak-Quincy Promes: "Geeft toch onrust" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier