Humberto gemist? Peter Pannekoek vertelt over bizarre poster voor Oudejaarsconference

Humberto gemist? Peter Pannekoek vertelt over bizarre poster voor Oudejaarsconference

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

Het mag dan pas juni zijn, Peter Pannekoek is al druk bezig met het uitwerken van ideeën voor zijn Oudejaarsconference. Bij Humberto vertelt hij dat het spelen voor publiek een feestje is; hij beschouwt zijn toeschouwers als "lammetjes in de wei", die eindelijk weer naar buiten mogen. Ook Peters bizarre posteridee voor de conference komt aan bod: "Ik stond op de lijken van mijn voorgangers, maar als er eentje doodgaat dit jaar heb je wel een hele macabare poster." En dus is het toch wat anders geworden.

<em>Humberto</em> gemist? Peter Pannekoek vertelt over bizarre poster voor <em>Oudejaarsconference</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van woensdag terugkijken bij Gids.tv. Het mag dan pas juni zijn, Peter Pannekoek is al druk bezig met het uitwerken van ideeën voor zijn Oudejaarsconference. Bij Humberto vertelt hij dat het spelen voor publiek een feestje is; hij beschouwt zijn toeschouwers als "lammetjes in de wei", die eindelijk weer naar buiten mogen. Ook Peters bizarre posteridee voor de conference komt aan bod: "Ik stond op de lijken van mijn voorgangers, maar als er eentje doodgaat dit jaar heb je wel een hele macabare poster." En dus is het toch wat anders geworden. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Peter Pannekoek vertelt over bizarre poster voor Oudejaarsconference

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Peter Pannekoek vertelt over bizarre poster voor Oudejaarsconference of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier