Humberto gemist? Atleet Churandy Martina: "Andere Olympische Spelen dan normaal"

Humberto gemist? Atleet Churandy Martina: "Andere Olympische Spelen dan normaal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 9 juni terugkijken bij Gids.tv.

Het gaat fantastisch met atletiek in Nederland. De grootste atletiekploeg ooit maakt zich dit jaar klaar voor de Olympische Spelen in Tokio. Zo ook Lieke Klaver en Churandy Martina. Martina gaat voor de vijfde keer mee naar de Olympische Spelen, en het zal ook zijn laatste Spelen zijn. Wel denkt hij dat de Spelen anders zullen zijn dan andere jaren, vanwege de coronapandemie. "Ik hoop dat er veel lokale supporters zijn," zegt Martina daarover.

<em>Humberto</em> gemist? Atleet Churandy Martina: &quot;Andere Olympische Spelen dan normaal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 9 juni terugkijken bij Gids.tv. Het gaat fantastisch met atletiek in Nederland. De grootste atletiekploeg ooit maakt zich dit jaar klaar voor de Olympische Spelen in Tokio. Zo ook Lieke Klaver en Churandy Martina. Martina gaat voor de vijfde keer mee naar de Olympische Spelen, en het zal ook zijn laatste Spelen zijn. Wel denkt hij dat de Spelen anders zullen zijn dan andere jaren, vanwege de coronapandemie. "Ik hoop dat er veel lokale supporters zijn," zegt Martina daarover. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Atleet Churandy Martina: "Andere Olympische Spelen dan normaal"

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Atleet Churandy Martina: "Andere Olympische Spelen dan normaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier