Jeugdarts in Goedemorgen Nederland: "Prik alleen kinderen met medische aandoening"

Jeugdarts in Goedemorgen Nederland: "Prik alleen kinderen met medische aandoening"

Jeugdarts in <em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;Prik alleen kinderen met medische aandoening&quot; Moeten ook gezonde kinderen vanaf 12 jaar gevaccineerd worden? In steeds meer landen gebeurt dat, maar in Nederland krijgen vooralsnog alleen kinderen met een medische aandoening een prik. Volgens jeugdarts van het GGD Hollands Midden Caroline Schouten is het een ethisch dilemma, waar experts en politici nog niet over uit zijn. Schouten is zelf een voorstander van het prikken van kinderen met een medische aandoening. "Je kan je afvragen hoe veel zin het heeft om gezonde kinderen te prikken" Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook EK-enthousiasme minder door coronabeperkingen: "Oranje gevoel moet nog komen" (WNL) Bekijk deze video » Nederland denkt aan festival om einde corona te vieren: "Ronnie Flex en Maan zullen optreden" (WNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Jeugdarts in Goedemorgen Nederland: "Prik alleen kinderen met medische aandoening"

Moeten ook gezonde kinderen vanaf 12 jaar gevaccineerd worden? In steeds meer landen gebeurt dat, maar in Nederland krijgen vooralsnog alleen kinderen met een medische aandoening een prik. Volgens jeugdarts van het GGD Hollands Midden Caroline Schouten is het een ethisch dilemma, waar experts en politici nog niet over uit zijn. Schouten is zelf een voorstander van het prikken van kinderen met een medische aandoening. "Je kan je afvragen hoe veel zin het heeft om gezonde kinderen te prikken"

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeugdarts in Goedemorgen Nederland: "Prik alleen kinderen met medische aandoening" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier