Video: zo werd de Gouden Koets met kraan naar Amsterdam Museum getakeld

Video: zo werd de Gouden Koets met kraan naar Amsterdam Museum getakeld

Video: zo werd de <em>Gouden Koets</em> met kraan naar Amsterdam Museum getakeld De Gouden Koets krijgt de komende acht maanden onderdak in het Amsterdam Museum. Het net gerestaureerde koninklijke rijtuig is om kwart voor drie afgelopen nacht neergezet op de binnenplaats van het museum. Dat gebeurde met uiterste precisie, zo zie je in bovenstaande video van Hart van Nederland. De Gouden Koets is de komende tijd voor iedereen te bewonderen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: basisscholen tegen adviezen in toch op schoolkamp Bekijk deze video » Zien: koe Sijtje voorspelt uitslag Nederland - Oekraïne Bekijk deze video » Hart van Nederland: jeugdbeschermers kampen met te hoge werkdruk en vertrekken Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: zo werd de Gouden Koets met kraan naar Amsterdam Museum getakeld

De Gouden Koets krijgt de komende acht maanden onderdak in het Amsterdam Museum. Het net gerestaureerde koninklijke rijtuig is om kwart voor drie afgelopen nacht neergezet op de binnenplaats van het museum. Dat gebeurde met uiterste precisie, zo zie je in bovenstaande video van Hart van Nederland. De Gouden Koets is de komende tijd voor iedereen te bewonderen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: zo werd de Gouden Koets met kraan naar Amsterdam Museum getakeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier