Video: René van der Gijp en Wilfred Genee blikken vooruit op talkshow De Oranjezomer

Video: René van der Gijp en Wilfred Genee blikken vooruit op talkshow De Oranjezomer

Video: René van der Gijp en Wilfred Genee blikken vooruit op talkshow <em>De Oranjezomer</em> Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn deze zomer bijna iedere dag op tv. Hun dagelijkse talkshow De Oranjezomer is vanaf vanavond (10 juni) bijna iedere dag te zien, en vaak zelfs twee keer per avond. In bovenstaande video blikken René van der Gijp en Wilfred Genee vooruit. Ze hebben er zin in: "We doen wat we altijd doen, lekker lullen," is de conclusie. De heren vinden het vooral zwaar voor Johan Derksen: "Die zit elke dag langer in de auto, dan dat hij op tv is." De Oranjezomer is vanaf donderdag 10 juni dagelijks te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen geeft openhartig interview in Shownieuws: "Wij vechten ruzies uit op tv" Bekijk deze video » De Oranjezomer: Wilfred Genee probeert uit te leggen wat we kunnen verwachten Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen over boycot van Oranje-spelers: “Kan me niet lang genoeg duren” Bekijk deze video »
Sport :
Video: René van der Gijp en Wilfred Genee blikken vooruit op talkshow De Oranjezomer

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn deze zomer bijna iedere dag op tv. Hun dagelijkse talkshow De Oranjezomer is vanaf vanavond (10 juni) bijna iedere dag te zien, en vaak zelfs twee keer per avond. In bovenstaande video blikken René van der Gijp en Wilfred Genee vooruit. Ze hebben er zin in: "We doen wat we altijd doen, lekker lullen," is de conclusie. De heren vinden het vooral zwaar voor Johan Derksen: "Die zit elke dag langer in de auto, dan dat hij op tv is."

De Oranjezomer is vanaf donderdag 10 juni dagelijks te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: René van der Gijp en Wilfred Genee blikken vooruit op talkshow De Oranjezomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier