Wilfred Genee: "Ik denk niet dat Johan Derksen volgend jaar stopt met Veronica Inside"

Wilfred Genee: "Ik denk niet dat Johan Derksen volgend jaar stopt met Veronica Inside"

Wilfred Genee: &quot;Ik denk niet dat Johan Derksen volgend jaar stopt met <em>Veronica Inside</em>&quot; Wilfred Genee denkt niet dat Johan Derksen volgend jaar echt stopt met Veronica Inside, zoals hij vorige week onthulde in zijn boek. Dat liet hij weten in deze video van De Telegraaf, waarin hij met Johan Derksen, René van der Gijp en Hélène Hendriks vooruitblikt op de dagelijkste talkshow De Oranjezomer, die vanavond (10 juni) begint. En dan heeft Johan Derksen ook nog goed nieuws over Hélène Hendriks: "Er komt gezinsuitbreiding aan." De Oranjezomer is vanaf donderdag 10 juni dagelijks te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Johan Derksen over boycot van Oranje-spelers: “Kan me niet lang genoeg duren” Bekijk deze video » Video: René van der Gijp en Wilfred Genee blikken vooruit op talkshow De Oranjezomer Bekijk deze video »
Sport :
Wilfred Genee: "Ik denk niet dat Johan Derksen volgend jaar stopt met Veronica Inside"

Wilfred Genee denkt niet dat Johan Derksen volgend jaar echt stopt met Veronica Inside, zoals hij vorige week onthulde in zijn boek. Dat liet hij weten in deze video van De Telegraaf, waarin hij met Johan Derksen, René van der Gijp en Hélène Hendriks vooruitblikt op de dagelijkste talkshow De Oranjezomer, die vanavond (10 juni) begint. En dan heeft Johan Derksen ook nog goed nieuws over Hélène Hendriks: "Er komt gezinsuitbreiding aan."

De Oranjezomer is vanaf donderdag 10 juni dagelijks te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee: "Ik denk niet dat Johan Derksen volgend jaar stopt met Veronica Inside" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier