Goedemorgen Nederland: Europarlement neemt resolutie over vrijgeven coronavaccins aan

Goedemorgen Nederland: Europarlement neemt resolutie over vrijgeven coronavaccins aan

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Europarlement neemt resolutie over vrijgeven coronavaccins aan Het Europees Parlement heeft ingestemd met een amendement dat aandringt op de tijdelijke opheffing van patenten voor coronavaccins. Hiermee geeft het parlement een signaal af aan farmaceuten. De Commissie moet constructief onderhandelen met de World Trade Organization over de opheffingen van de patenten. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook EK-enthousiasme minder door coronabeperkingen: "Oranje gevoel moet nog komen" (WNL) Bekijk deze video » Nederland denkt aan festival om einde corona te vieren: "Ronnie Flex en Maan zullen optreden" (WNL) Bekijk deze video » Jeugdarts in Goedemorgen Nederland: "Prik alleen kinderen met medische aandoening" Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: Europarlement neemt resolutie over vrijgeven coronavaccins aan

Het Europees Parlement heeft ingestemd met een amendement dat aandringt op de tijdelijke opheffing van patenten voor coronavaccins. Hiermee geeft het parlement een signaal af aan farmaceuten. De Commissie moet constructief onderhandelen met de World Trade Organization over de opheffingen van de patenten.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Europarlement neemt resolutie over vrijgeven coronavaccins aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier